Online terapi


Coronavirus

Jeg holder samtaler i klinikken og online. Jeg tager naturligvis de nødvendige forholdsregler i tråd med myndighedernes anbefalinger. Derfor holder vi afstand, jeg spritter af og gør løbende grundigt rent, jeg har ikke venteværelse og alle klienter venter derfor ude.

Jeg følger løbende myndighedernes anbefalinger. Det vigtigste er, at du kan få en tryg og sikker samtale, om det er fysisk – på afstand – eller online.

Jeg tilbyder online-samtaler. Her bruger jeg Zoom, der er anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening og EPA, den europæiske sammenslutning af psykoterapeuter.


Online samtaler

I COVID-19-krisen står vi alle i en helt speciel situation, hvor det er vigtigt, at vi passer på hinanden. Derfor tilbyder jeg online sessioner via Zoom (gratis app). Med Zoom er det muligt at afholde GDPR-sikre videosamtaler. Det er nemt at bruge, og hvis du har brug for hjælp, så guider jeg dig gennem det første gang.

Zoom er sikkert at bruge, og det er anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening og EPA, den europæiske sammenslutning af psykoterapeuter. Du kan bruge Zoom fra din internet-browser, eller du kan downloade en gratis app til din computer, tablet eller mobil.

Husk at du behøver ikke at downloade Zoom for at kunne holde video-møder, og husk at det ikke koster dig noget at bruge Zoom.

Tryghed i online samtaler

For at få en tryg og sikker samtale online, har jeg samlet et par gode råd:

  • Find et privat og sikkert sted, du kan tale
  • Sørg for at andre ikke kan lytte med
  • Test lyden inden
  • Brug evt. høretelefoner for bedre lyd
  • Jeg optager ikke samtalen
  • Spørg, hvis der er noget, der gør dig utryg
  • Teknologi kan være en hjælp, men du skal være tryg, når du bruger det.

Din tryghed er det vigtigste. Derfor holder jeg mig generelt til anbefalingerne fra EAP (European Association for Psychotherapy) ift. GDPR og online sessioner.

Opdateret d. af