Individuel terapi

Ofte handler det om at lære at passe bedre på sig selv

– så du kan være mere for de mennesker, der betyder noget i dit liv.

Send besked 2721 1157

“Jeg tager altid udgangspunkt i din unikke situation, når jeg starter et forløb med individuel terapi. Det er dig, det handler om, og for at du kan være den bedste udgave af dig selv – for dig og dine nære, er det vigtigt, at vi tager afsæt i din situation.”

Der kan være mange grunde til at søge individuel terapi. Måske føler du dig usikker eller trist. Måske oplever du et manglende selvværd. Der kan også være relationer enten privat eller på dit arbejde, som påvirker dit humør i en negativ retning.

Om du er gået i stå, eller om du har mistet gejsten i hverdagen, så kan et individuelt terapiforløb hjælpe dig med til at tage fat på livet igen. Det handler ofte om at lære at passe bedre på dig selv, så være mere for de mennesker, der betyder noget for dig i dit liv.

Alle kan opleve en periode i livet, hvor vi har brug for at få vendt nogle udfordringer, som gør, at vi ikke får det ud af livet, vi går og drømmer om. Uanset, hvad du føler dig ramt af, kan den individuelle terapi give dig mulighed for at blive klogere på, hvordan du kan blive bedre til at passe på dig selv og håndtere de temaer, som du går og kæmper med. En individuel samtale kan ofte hjælpe dig med at genfinde dine ressourcer, så du genfinder livsglæden.

 

Vi tager udgangspunkt i din situation

Jeg tager altid udgangspunkt i din unikke situation, når vi starter et forløb med individuel terapi. Det er dig, det handler om, og for at du kan være den bedste udgave af dig selv – for dig og dine nære, så er det vigtigt, at vi starter med din situation og de ressourcer, du måske har glemt, at du indeholder.

I løbet af de første samtaler afklarer vi sammen, hvad du ønsker hjælp til. Det er vigtigt at forventningsafstemme i forhold til dine særlige behov og dine ønsker til et forløb. I et samarbejde vurderer vi, om der er tale om et kortere rådgivningsforløb, eller om der er behov for et længere samtaleforløb.

 

Hvorfor starte i individuel terapi?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvorfor man ønsker at starte i terapi. Måske har du udfordringer med et lavt selvværd, eller det kan være, at du har oplevet stress eller udbrændthed i forbindelse med dit arbejde. Måske er du midt i en livskrise pga. skilsmisse, fyrring eller en anden stor forandring i dit liv.

Andre grunde kan være: Angst og depression, tristhed og dårligt humør, eller måske har du en følelse af, at du ikke har nogen energi i hverdagen. Uanset hvad der er grunden til, at du ønsker at starte i terapi, så er det din situation og dine udfordringer, vi tager udgangspunkt i.

Nogle af grundene til at starte i terapi kan være:

Det siger klienterne:

“Efter at have prøvet flere forskellige terapeuter, har jeg fundet den helt rigtige i Sidse. Hun er meget engageret og nærværende, og du føler altid, at du får et ærligt svar.”

Kvinde, 44 år (om individuel terapi)

Individuel terapi

Er du gået i stå, eller har du mistet gejsten i hverdagen?

Så kan et individuelt terapiforløb hjælpe dig med til at tage fat på livet igen. Det handler om at lære at passe på dig, så du kan passe bedre på de mennesker, der betyder noget for dig i dit liv.

Individuel terapi

Parterapi

Har I brug for hjælp til at få styr på parforholdet igen?

Parterapi kan handle om mange ting. Det vigtigste er, at vi tager udgangspunkt i jeres unikke situation. Med parterapi får I hjælp til at komme i gang med at kommunikere igen. Det handler om at ruste jer til at arbejde videre på egen hånd.

Parterapi

Familieterapi

Hvis familien har det svært, hvis I oplever, at hverdagen ikke kører.

Så kan familieterapi være en hjælp for familien. Familieterapi hjælper jer til at få værktøjer til at bryde de dårlige vaner, få startet dialogen, så I kan blive den familie, I ønsker.

Familieterapi


Jeg tilbyder også

Online Terapi

Kontakt mig

Ring til mig på 2721 1157 , hvis I vil høre mere om individuel terapi. Jeg tager gerne en uforpligtende snak.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg er interesseret i:
Opdateret d. af