Angst og depression

At være bange eller føle sig truet er en helt basal følelse. Den hjælper os til at reagere, når vi oplever en farlig situation. Helt grundlæggende er det med til at sikre vores overlevelse som mennesker.

Men angst er også en ubehagelig følelse, som vi godt vil undgå. Angst kan vække mange tanker i os, og ofte kan det resultere i, at vi ikke tør tale med nogen om det, fordi vi tror, vi er de eneste, der har det sådan.

Mange mennesker føler skam, når de oplever angst, og derfor står mange alene med følelsen. Ensomhed er dog sjældent en god kur mod noget. Det er derfor vigtigt, at du bryder den onde cirkel og finder nogen at tale med.

Mange mennesker oplever skam, når de oplever angst, og derfor står mange alene med følelsen.

Angsten skal ud i det åbne

Det tager tid at få styr på angsten. Men terapi kan hjælpe dig med finde ind til, hvad der udløser den, og hvordan du kan håndtere den. Hvis du møder angsten og taler åbent om den, vil du efter nogen tid opleve, at de svære situationer bliver nemmere at håndtere, og dermed vil du langsomt føle, at du igen bestemmer over dit eget liv.

Terapi skal ruste dig til at få glæden tilbage, og det skal gøre dig i stand til at indgå i situationer, som før var svære, men som du nå er klædt på til at håndtere på en bedre måde.


Ring til mig på 2721 1157, hvis du vil høre mere om angst og depression. Jeg tager gerne en uforpligtende snak.


Opdateret d. af